rasmus@rhgoalkeeping.com – 20 83 72 55

Med et målmandstrænerkursus og et målmandskursus, kan klubben give både deres trænere et kursus og i målmandstræning og samtidig give målmændene i klubben en stor oplevelse. På kursuset vil en dygtig og erfaren målmandstræner gennemgå, hvilke træningsformer, øvelser og temaer, i som klub kan have fokus på og bruge. I RH Goalkeeping ønsker vi, at klubbens DNA bevares i målmandstræningen og vi tager derfor udgangspunkt i jeres ønsker, forhåbninger og muligheder.
Trænerkursuset vil gøre klubbens trænere i stand til at undervise målmænd i hverdagen.

Med et kursus fra RH Goalkeeping får du blandt andet:

  • Træningsmateriale til at undervise klubbens målmænd
  • Mulighed for at have egne målmænd med til kursuset som medier
  • Mulighed for at prøve øvelser og træning på egen krop, og dermed få en større forståelse for målmandsfaget og træningen
  • Rådgivning, vejledning og sparring i forhold til træning, setup og videre forløb
  • Mulighed for at invitere naboklubberne med og sammen skabe en målmandskultur
  • Overskuelige og let opstillelige øvelser til træning i klubben
  • Teori for trænere og målmænd

For spørgsmål, nærmere information og priser, skal i kontakte RH Goalkeeping. Vi ser frem til at høre fra dig.

Rasmus og RH Goalkeeping afholdte i august 2019 et inspirationskursus om målmandstræning i vores fodboldklub. Målgruppen var U9-U15 trænere og deres målmænd/spillere (uden fast målmand) . Det var et meget inspirerende kursus med mange gode praktiske øvelser og introduktion til målmands træningsudstyr. Det har givet anledning til, at vi nu har lavet et “målmandstrænerteam” på tværs af årgange mhp. videre støtte og inspiration ift. målmandstræning i klubben. Derudover har vi tilkøbt yderligere træningstider med Rasmus mhp. træning af både målmænd og trænere samt en fælles opfølgning senere med målmandstrænerteamet.
Vi er glade for samarbejdet med Rasmus, som er en utrolig dygtig og kompetent målmandstræner og vi giver ham de bedste anbefalinger fra vores fodboldklub.

Rikke Agervig – Lystrup IF målmandskoordinator

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.