info@rhgoalkeeping.dk – 20 83 72 55

Med et inspirationskursus kan klubben give både deres trænere et kursus og i målmandstræning og samtidig give målmændene i klubben en stor oplevelse. På kursuset vil en dygtig og erfaren målmandstræner gennemgå, hvilke træningsformer, øvelser og temaer, i som klub kan have fokus på og bruge. I RH Goalkeeping ønsker vi, at klubbens DNA bevares i målmandstræningen og vi tager derfor udgangspunkt i jeres ønsker, forhåbninger og muligheder.
Trænerkursuset vil gøre klubbens trænere i stand til at undervise målmænd i hverdagen.

Med et inspirationskursus fra RH Goalkeeping får du blandt andet:

  • Nye spændende øvelser til at tage med ud i “virkeligheden”
  • Mulighed for at give målmændene og trænerne i klubben ny viden og inspiration til dagligdagen
  • Sparring og videndeling angående den daglige målmandstræning og opbygningen af træning i klubben
  • Nye vinkler på gamle problemstillinger

For spørgsmål, nærmere information og priser, skal i kontakte RH Goalkeeping. Vi ser frem til at høre fra dig.

Rasmus og RH Goalkeeping afholdte i august 2019 et inspirationskursus om målmandstræning i vores fodboldklub. Målgruppen var U9-U15 trænere og deres målmænd/spillere (uden fast målmand) . Det var et meget inspirerende kursus med mange gode praktiske øvelser og introduktion til målmands træningsudstyr. Det har givet anledning til, at vi nu har lavet et “målmandstrænerteam” på tværs af årgange mhp. videre støtte og inspiration ift. målmandstræning i klubben. Derudover har vi tilkøbt yderligere træningstider med Rasmus mhp. træning af både målmænd og trænere samt en fælles opfølgning senere med målmandstrænerteamet.
Vi er glade for samarbejdet med Rasmus, som er en utrolig dygtig og kompetent målmandstræner og vi giver ham de bedste anbefalinger fra vores fodboldklub.

Rikke Agervig – Lystrup IF målmandskoordinator

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.