info@rhgoalkeeping.dk – 20 83 72 55

RH Goalkeeping tilbyder skræddersyet privat målmandstræning, der giver dig optimale betingelser for at forfine dine færdigheder som målmand. Vores erfarne målmandstrænere specialiserer sig i individuel målmandstræning, hvor vi fokuserer på at omsætte dine mål og behov til konkret træning, der vil udvikle dig som målmand.

Vi er dedikerede til kvalitetsbevidst og detaljeorienteret målmandstræning hos RH Goalkeeping, og denne tilgang afspejler sig tydeligt i vores 1-til-1 træning. Vi vægter nøje detaljer og små justeringer på alle områder af målmandsspillet, da vi ved, at det er netop disse finesser, der adskiller en god målmand fra en fantastisk målmand. Privat målmandstræning er særligt velegnet til den ambitiøse målmand, der ønsker at nå sit fulde potentiale.

Når du deltager i et privat forløb hos RH Goalkeeping, kan vi tilbyde dig følgende:

  • Målrettet målmandstræning, der tilpasses dine individuelle behov og ønsker
  • Mulighed for at udvikle dig mentalt, fysisk, taktisk og teknisk som målmand
  • Rådgivning og vejledning til din målmandskarriere
  • Videoanalyse af udvalgte træningssessioner
  • Skræddersyet og personligt tilrettelagt træningsplan

Hvis du har spørgsmål, ønsker yderligere information eller vil kende vores priser, er du mere end velkommen til at kontakte os.

Vi ser frem til at høre fra dig.

Jeg kan ikke andet end at anbefale RH goalkeeping, jeg har her over sommeren, mens jeg har været hjemme fra USA haft 5 træninger med Rasmus, disse træninger har været med utrolig høj kvalitet og har været utrolig lærerige. Han går i dybden med de fokuspunkter du ønsker at udvikle og kan tage dig til et helt nyt niveau spillemæssigt. I løbet af de fem træninger nåede vi at have flere forskellige fokuspunkter. Han er dygtig til at bemærke selv de mindste detaljer, og detaljer som ingen nogensinde har bemærket før. Dermed hjælper han dig med at tage dit spil til et helt nyt niveau. En af de ting jeg har været ekstra glad for ved Rasmus er at ud over at arbejde med din teknik arbejder han også med din mentale tilgang til spillet, og hvornår man skal huske bare at lade kroppen styre i stedet for hovedet.

Cecilie T. Mortensen – Tusculum College, Tennessee

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.