info@rhgoalkeeping.dk – 20 83 72 55

Privat målmandstræning ved RH Goalkeeping giver dig de optimale rammer for at udvikle dine evner som målmand. Du vil komme til at træne 1 til 1 med en yderst kompetent målmandstræner, som kan få dine ønsker og behov over på træningsbanen og udvikle dig som målmand.

RH Goalkeeping står for kvalitetsbevidst og detaljeorienteret målmandstræning. Det vil du også komme til at mærke under en 1 til 1 træning ved os. Der vil være fokus på detaljer og små forbedringer på alle parametre. Det vil gøre dig til en bedre målmand. Det er nemlig de små detaljer, som gør hele forskellen. Derfor er privat målmandstræning ideelt til den ambitiøse målmand.

Ved et privat forløb ved RH Goalkeeping får du blandt andet:

  • Specifik målmandstræning efter dine behov og ønsker
  • Mulighed for at udvikle dig mentalt, fysisk, taktisk og teknisk
  • Rådgivning og vejledning for din målmandskarriere
  • Videoanalyse af selvvalgte træninger
  • Mulighed for udarbejdet og personligt tilrettelagt træningsforløb

For spørgsmål, nærmere information og priser, skal i være mere end velkommen til at kontakte os. 

Vi ser frem til at høre fra dig.

Jeg kan ikke andet end at anbefale RH goalkeeping, jeg har her over sommeren, mens jeg har været hjemme fra USA haft 5 træninger med Rasmus, disse træninger har været med utrolig høj kvalitet og har været utrolig lærerige. Han går i dybden med de fokuspunkter du ønsker at udvikle og kan tage dig til et helt nyt niveau spillemæssigt. I løbet af de fem træninger nåede vi at have flere forskellige fokuspunkter. Han er dygtig til at bemærke selv de mindste detaljer, og detaljer som ingen nogensinde har bemærket før. Dermed hjælper han dig med at tage dit spil til et helt nyt niveau. En af de ting jeg har været ekstra glad for ved Rasmus er at ud over at arbejde med din teknik arbejder han også med din mentale tilgang til spillet, og hvornår man skal huske bare at lade kroppen styre i stedet for hovedet.

Cecilie T. Mortensen – Tusculum College, Tennessee

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.