info@rhgoalkeeping.dk – 20 83 72 55

Jeg bruger rigtig mange timer i min bil på vej til og fra træninger. Jeg runder ofte 8 timer i bilen på en normal træningsuge. Det er lang tid og tid som hurtigt kunne blive spildt på ligegyldig musikradio eller fjollede underholdsprogrammer. Underholdning som du i sidste ende ikke får det store ud af, og ikke given nogen personlig udvikling.

Podcast og lydbøger

Jeg prøver i stedet at dygtiggøre mig når jeg kører bil. Lytter til podcast og lydbøger. På den måde prøver jeg at få det bedste ud af tiden i bilen og udvikle mig personligt, som derudover kan komme mig selv til gode såvel som de målmænd/klubber/skoler/forældre jeg møder på min vej igennem målmandsverdenen.

Min indgangsvinkel til de podcasts og lydbøger som jeg kommer til at anbefale er selvfølgelig min målmandstrænergerning og mit arbejde med udvikling af de mennesker jeg har tilknyttet, både som atleter men også som mennesker.
Det er ofte ikke målmandsrelaterede podcasts eller lydbøger. Det er det faktisk sjældent. Jeg prøver i stedet at favne bredere og komme derud, hvor vores lille målmandsniche ikke normalt kommer.

Det kan være lydbøger om sports-psykologi i tennis, podcasts om erfaringer fra erhvervslivet, fortællinger fra krigsveteraner eller samtalepodcasts om alt og intet i en anden persons liv, som kan sætte tanker i gang i mit eget.

Det vigtigste for mig er at jeg kan tage en lille bitte smule med fra alle de ting jeg lytter til når jeg kører fra A til B. Det kan godt være at jeg på min ugentlige tur til Ikast FC, hører to timers podcast og det kun er de 120 sekunder jeg tager med mig og forsøger at implementere i mit liv, men hvis den lille tanke eller overvejelse er de to timer værd, så er jeg mere end tilfreds.

Den der lille bitte ting

Victor Thonsggaard, vinteren 2019

Det er faktisk lidt det samme som når vi træner. Jeg kan træne sammen med en målmand i en time eller halvanden. Jeg kan komme med det ene gode råd efter det andet, og iagttagelserne flyver ud af ærmet på mig. Når jeg så snakker sammen med målmanden eller forælderen som har været med noget tid efter så kan det godt tænkes at der har været en enkelt, lille bitte bitte, ting som der blev nævnt som satte sig så godt fast at det blev en fast ting for målmanden og som måske har ændret noget teknisk, taktisk, fysisk eller endda personligt. Det betyder ikke at alt det andet var ligegyldigt. Det var måske bare ikke den dag at målmanden var lydhør og klar til nogle af de andre råd/iagttagelser/synsvinkler. Så længe vi kan tage noget med videre og dygtiggøre os, er vi på rette vej!


0 Kommentarer

Skriv et svar

Profilbillede pladsholder

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.