info@rhgoalkeeping.dk – 20 83 72 55

Joe Hart (Burnley FC) er vært og han har Jamie Edwards (Performance Coach) sammen med sig i alle afsnit.
Joe Hart snakker med nuværende og tidligere målmandskollegaer, trænere og andre. I gennem podcasten vil Joe Hart gerne fortælle hvordan livet mellem stængerne, og som top-elite atlet, ikke altid er som det bliver portrætteret i medierne. De snakker åbent om opture og nedture i hverdagen og i karrieren.

Joe Hart og hans gæster formår, på en meget personlig facon, at åbne op for en verden, som professionelle sportsudøvere ikke normalt åbner op til. Hårde kampe og nederlag, såvel på banen som i privaten. Du bliver taget med ind i maskinrummet ved gæsterne og får historien bag, hvor de står nu.

Episode 4, Kasper Schmeichel

Personligt er jeg rigtig glad de tre afsnit, hvor Kasper Schmeichel (Ep. 4, del 1-3) snakker om hvordan hans karriere har taget form. Her fortæller han blandt andet at han hellere ville spille kampe i League 2 end at sidde på bænken i Premier League. Som han argumenterer med så er “skuddene er ens uanset, hvilken række du spiller. Angriberne er bare mere kyniske i Premier League”. Hvilket der er mange unge målmænd som forhåbentlig kan tage til sig. Det handler ikke så meget om, hvilken række du spiller i. Så længe du kan komme til at spille kampe og træningsmiljøet i klubben er godt og sundt. Er det, det så skal du nok komme til at rykke dig.
Kasper Schmeichel fortæller i samme ombæring, hvordan han under sine udlån væk fra Manchester City, hvordan han hele tiden formåede at få ind i kontrakten at han kunne fortsætte med at være en del af træningsmiljøet omkring klubben. Dermed ikke miste den kvalitetstræning der lå i klubben.

Podcasten kan findes på YoutubeApple Podcast og hvor du ellers finder dine podcasts.


0 Kommentarer

Skriv et svar

Profilbillede pladsholder

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.