info@rhgoalkeeping.dk – 20 83 72 55

De forskellige værter på Mediano Lab Podcast nørder fodboldviden på et dybere niveau. De har mange forskellige indgangsvinkler og giver en dybere forståelse af det moderne fodboldspil, både på kampbanen, træningsbanen, træningslokalet og på ledelsesgangen. Mediano er et podcast univers som strækker sig over mange forskellige genre inden for fodbold. Jeg foretrækker Mediano Lab, men du skal selvfølgelig være velkommen til at udforske hele deres arsenal af gode udsendelser. 1 podcast varer typisk 60-90 minutter.
De runder blandt andet emner som “det gode træningsmijø”, hvordan den moderne træner også skal være leder eller hvordan du som sportsudøver selv kan optimere dine muligheder for at komme langt i karrieren. derudover så er der i alle podcast-udsendelser gæster i studiet, som via deres arbejde og fortællinger gør dig rigere og mere indsigtfuld.

Forslag til podcastepisoder:

 • “Playmaker: Hvad betyder generne for vores indlæringsevne? Med Mads Davidsen og Lasse Christiansen”
  • “Har vores medfødte gener indflydelse på vores evner til at dygtiggøre sig inden for et område? Eller er det bare et spørgsmål om at øve sig nok – så skal man nok opnå verdensklasse? Playmaker sætter i dette afsnit fokus på diskussionen mellem arv og miljø i en fodboldmæssig sammenhæng. Forsker på Dansk Vindenscener for Magnetisk Resonans på Hvidovre Hospital Lasse Christiansen debatterer menet med fodboldtræner og rådgiver Mads Davidsen der til daglig deriver virksomheden Optima Football.”

 • “Den mentale side #10 – om at være sportsforælder – Med Annie Harder og Janne Mortensen”
  • “Her sætter vores vært, Kristian Mørch Rasmussen, der også er u17- landstræner, fokus på temaet at være forælder til en elitesportsudøver. Han taler blandt andet med sportspsykologisk konsulent, Janne Mortensen, fra Mental Motion og med Annie Harder, der er mor til Pernille Harder.
   Hør blandt andet om:
   • Hvorfor er det interessant at tale om forælderrollen?
   • Hvordan kan en procesorienteret tilgang styrke dit barns udvikling?
   • hvad forfalder mange forældre ofte til i samtalen med deres barn?
   • Hvorfor er det vigtigt at være nysgerrig på dit barn?
   • Betydningen af indre motivation
   • Hvorfor det kræver fravalg at vælge elitesport til og, hvordan man som forælder kan understøtte dette.”

 • “Den mentale side #8 – Med Jesper Christensen – Tema om kommunikation og psykoterapi”
  • “I denne udsendelse kan du møde Jesper Christensen, der foruden at være tidligere divisionsspiller arbejder med professionelle fodboldspillere ud fra en psykoterapeutisk tilgang i sin klinik i København.
   Jespers erfaring er, at mange af de udfordringer, som de spillere, han arbejder med, oplever, har rod i dysfunktionel mellemmenneskelig kontakt eller kommunikation.
   Jesper gennemgår fem typer af kontaktmønstre med styrker og svagheder og forklarer undervejs, hvordan det, at vi bliver bevidste om egne og andres kontaktmønstre, kan føre til færre misforståelser og konflikter.”

Du kan finde alle episoder af Mediano Lab ved at klikke her: https://www.mediano.nu/oversigt?category=Mediano%20Lab og ellers kan du finde udsendelserne hvor du normalt hører dine podcasts.


0 Kommentarer

Skriv et svar

Profilbillede pladsholder

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.